Hippe school- en gymtas voor sportief schooljaar

Hippe school- en gymtas voor sportief schooljaar

Het nieuwe schooljaar is nu voor alle scholen in Nederland van start gegaan. Het hele jaar zijn we op zoek naar leuke tassen voor school, de gym of turnles en de zwemles. Kies je voor jouw favorieten kleur? Bij Traktatiecorner kun je de tas naar wens laten bedrukken met een kleurrijke afbeelding samen met je naam. Zo zal je snel jouw favorieten tas na de les terugvinden.

Het is alweer september en alle scholen en sportclubs zijn weer van start gegaan. Bij een nieuw schooljaar hoort ook een nieuwe tas. Ben je nog op zoek naar een leuke hippe gymtas? Wij hebben ze voor je klaarstaan in jouw favorieten kleur. En maak je tas nog meer van jou; door je naam te laten bedrukken. Zo zal je de tas na de gymles snel terugvinden. Kies je kleur, kies de afbeelding en laat ons weten als we jouw naam op de tas mogen bedrukken. Bij ons vind je veel mogelijkheden; zoals een linnen tas, een gymtas met afbeelding en naam, of alleen de naam op je favorieten kleuren tas. Ze zijn ook ideaal te gebruiken voor de zwemles, turnen of naar het voetbal. Wil je graag een eigen afbeelding of foto op de tas terugzien? Dat is allemaal mogelijk.
 

Bekijk al onze nieuwe tassen en wij bedrukken graag een persoonlijke tas naar wens. Staat jouw favorieten held als afbeelding er niet bij? Stuur ons een mail, en wij bedrukken de tas die helemaal uniek zal blijven. Een leuk cadeau voor je zoon of dochter de verjaardag. Favoriet zijn ook de rugtasjes van Jojojanneke, met een leuke uil, vogel op tak of lief hertje. Ze zijn helemaal hip op het schoolplein. Wie is jouw favoriet dit jaar? Wie mag er met jou mee?
 

Favoriet dit jaar is de gymtas Minions met naam in kleur naar wens. Via het bestelformulier kun je snel en eenvoudig de kleur kiezen en aangeven welke naam op de tas gedrukt kan worden. Wil je een voorkeur doorgeven voor een bepaald lettertype? Ook dat is mogelijk, wij bedrukken graag naar wens. Voor nu wensen wij alle schoolgaande kinderen een fijn en sportief schooljaar!
 

Sportieve groetjes,

Traktatiecorner.nl
 

 

Linnen tas verkrijgbaar vanaf €4,50
Gymtas zonder opdruk vanaf €4,50
Gymtas met afbeelding & naam €12,50
Gymtas met opdruk naar wens €12,50


Rugzakje met naam naar wens €9.99
Rugtasje Jojojanneke trendy €12,50
Schoudertas met opdruk €14,50
Twee rugzakjes BFF met naam €15,00

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »