Ik accepteer de Bitcoin allang

  • Geplaatst op
  • Door Ilona
  • Geplaatst in bitcoin
  • 0
Ik accepteer de Bitcoin allang

Dat dacht ik dus.
Een hele tijd geleden las ik ergens dat je via Mollie, mijn provider die voor de iDeal betalingen zorgt, Bitcoins kunt accepteren. Ik wist niet echt wat het waren, maar het klonk wel grappig en vernieuwend, dus ik klikte het aan. Het kost maar een paar centen om ze te accepteren en dat vinkje is zo weer uit gezet.

Maar het vinkje bleef aan staan en ik was die hele Bitcoin alweer bijna vergeten.
Totdat een dansvriendinnetje van mijn dochter, met haar familie in het nieuws kwam. Gaaf hè? Wij kennen nu een paar bekende Nederlanders, nou ja een beetje dan. Ze hebben een geweldige reis achter de rug, eentje waar ik alleen maar over durf te dromen. Maar niet daardoor kwamen ze in het nieuws, het was vooral die Bitcoin.

Grappig, dacht ik bij mezelf, ik accepteer ze allang. Niet dat er al iemand mee betaald heeft, maar dat komt binnenkort vast wel een keertje. De Bitcoin is gigantisch in waarde gestegen. De mensen die al een tijdje Bitcoins in hun bezit hebben kunnen voor een fractie van zo'n ding een leuk t-shirt of een traktatie kopen.
Om eens te bekijken hoe dat gaat plaatste ik een bestelling in mijn webshop en ging op zoek naar de betaalmethode met Bitcoin.
Niks te zien.

Uiteindelijk heb ik het ontdekt, alleen aanvinken bij Mollie helpt niet, je moet ook nog even bij de provider van je webwinkelsoftware langs, logish eigenlijk.
Vanaf nu kun je dus met Bitcoins betalen op Traktatiecorner.nl. Ik vind het wel jammer dat ze in Euro's worden omgezet, eigenlijk wil ik ze ook wel ontvangen. Eens kijken of ik daar iets mee kan. Lijkt me wel grappig, een klein stukje Bitcoin in mijn bezit. 

Wil je de avonturen van Yolofamily volgen, kijk een op hun Facebookpagina.

En wil je dat gave t-shirt zien? Klik dan hier: bitcoin cryptojunky t-shirt


Bitcoin t-shirt

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »