Niet alles aan het runnen van mijn webshop vind ik leuk

Niet alles aan het runnen van mijn webshop vind ik leuk

Gisteravond was het weer zover, ik stel het altijd zo lang mogelijk uit. Het einde van het kwartaal is weer in zicht en dan wacht de accountant met smart op mijn bestanden om de BTW-aangifte in orde te kunnen maken. Deze keer heb ik niet eens gewacht op zijn reminder, die krijg ik namelijk altijd op het laatste moment, zodat ik alles precies op tijd in orde heb. Zijn berichtje kwam pas binnen toen ik al een uurtje of zo bezig was.

Onder het genot van een kopje koffie zwoegde ik door. Ik vind het eerlijk gezegd een beetje saai om al die cijfers op de juiste plek in te vullen. Even later weer een bliepje, ik heb nog even getwijfeld of ik het aan zou klikken,  maar ik ben te nieuwsgierig om mijn berichtjes op ongelezen te laten staan, zeker als ik met zoiets belangrijks als de boekhouding bezig ben.

Het was gewoon een leuk ideetje, om te onthouden, ooit eens mee aan de slag te gaan. Ik klikte het weg en ging stug verder. Nou ja, eventjes dan. Het was wel een hele leuke, iets met hardloopschoenen en longen.
Hup, heel even van Excell naar Illustrator, mijn tekenprogramma en weer terug. En dan komen de ideetjes tussen de cijfertjes door en moest ik weer terug naar Illustrator. Ik ren namelijk ook, bij een hardloopclub, goed voor mijn motivatie. Dus op zoek naar hun logo, mag vast wel, dacht ik bij mezelf.
Op de hardloopschoenen kwam het logo van 2run4fun. Weer eens een andere manier om je shirt te personaliseren.

Ik heb het nog snel in de webshop geplaatst, want dat komt er ook niet altijd van. Weer iets met een beetje saai, het is namelijk leuker om producten te ontwerpen en maken. 
Wat later op de avond dan de bedoeling was stuurde ik de bestanden naar accountant. Het is weer achter de rug en het viel best mee.

Wil je het shirt bekijken bestellen? Klik op de link: Hardloopshirt running keeps me alive

Reacties

  1. Meike Altink Meike Altink

    Hallo ik wil graag voor iemand die stervende is voor haar kinderen een rompertje kopen met een fotootje van een korte text die ze zelf heeft geschreven is dat mogelijk? Kunt u mij dit zo snel mogelijk laten weten alvast hartelijk dank voor vriendelijke groeten meike

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »