Verloren voorwerpen gevonden

Verloren voorwerpen gevonden

Heerlijk, de meivakantie is aangebroken. Voor veel mensen de perfecte vakantie om er even tussenuit te gaan. De een gaat een dagje uit, een ander lekker weg in eigen land of een bestemming ver weg.

Op Schiphol is het in deze periode erg druk.

 

Ze hebben het druk met de vele reizigers die op tijd op hun bestemming moeten zijn, maar ook met andere zaken zoals het verzamelen van gevonden voorwerpen.

 

Elke ochtend gaat er een team van Lost&Found op pad om alle gevonden voorwerpen te verzamelen. In 2017 werden er maar liefst 63.000 voorwerpen gevonden die terecht kwamen bij de Lost&Found service. Dat zijn zo’n 173 voorwerpen per dag.

 

De voorwerpen die het mensen het meest verliezen zijn pasjes, tablets, portemonnees, tassen, sleutels en kledingstukken. Maar er werden ook heel wat wandelstokken, rollators en maar liefst 43 muziekinstrumenten gevonden afgelopen jaar.

 

De spullen worden, zoals wettelijk bepaald, 3 maanden bewaard. Voorwerpen met een dagwaarde van meer dan €450,- worden een jaar en een maand bewaard.

 

Zo’n 30 procent van deze voorwerpen komt uiteindelijk weer terug bij de eigenaar. Het is wel zo dat een groot deel van deze voorwerpen bestaat uit bank- en andere pasjes, deze worden vaak niet opgehaald.

 

Wanneer je op Schiphol iets verloren hebt kun je dit melden bij een van de inlichtingenbalies of via het Lost and Found formulier op hun website. De spullen worden aan je terug gegeven wanneer je kunt aantonen dat ze van jou zijn. Oeps, dat kan soms best lastig zijn.

 

Wat is het dan handig wanneer je een sticker met je eigen unieke code op je spullen hebt. Bevestig een sleutelhanger aan je tassen en sleutelbos en plak stickers op je tablet, rollator en andere spullen die je zou kunnen vergeten of verliezen.

rugzak met stuff-finder sleutelhanger

 

Op de Stuff-Finder sleutelhanger en stickers staan geen persoonlijke gegevens van de eigenaar.

 

Degene die je verloren voorwerp vindt, kan gemakkelijk met je in contact komen via de website en je persoonlijke code op de sleutelhanger of sticker. De vinder hoeft ook niet op zoek te gaan naar de plek waar het afgegeven dient te worden, maar kan het gewoon bewaren totdat jullie contact hebben gehad.

 

Het mooie van dit systeem om verloren voorwerpen bij de eigenaar terug te bezorgen is, dat er geen abonnementskosten aan verbonden zijn! Je maakt gratis gratis gebruik van stuff-finder service om eigenaar en vinder snel met elkaar in contact te laten komen.Sleutelhangers en stickers stuff-finder

 

Wil jij ook geen gedoe met het terugvinden van je verloren voorwerpen, bestel dan nu een set van 3 sleutelhangers en 10 stickers via deze link: https://www.traktatiecorner.nl/stuff-finder-verloren-voorwerpen-terugvinden.html

 

Waar ga jij de stickers op plakken?

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »