Eigen verzorgingslijn voor uw club

Alleen maar winnaars bij Traktatiecorner.nl!

 Een cadeau geven is leuk. Een gepersonaliseerde gift geven is nog leuker. Een gepersonaliseerd geschenk geven waarmee je ook nog eens je sportclub in een positief daglicht stelt, is natuurlijk het allerleukst. Dat is goud waard want het is tof om te geven, gaaf om te ontvangen en levert aan de eindstreep alleen maar winnaars op.

Je mag best trots zijn op je club of vereniging en dat ook aan iedereen laten weten. De gepersonaliseerde verzorgingsproducten van Traktatiecorner.nl zijn uniek in de sportsector of vereniging en bruikbaar binnen elke tak van sport: voor mannen of vrouwen en voor jong en oud. Het zal ongetwijfeld de saamhorigheid binnen de vereniging vergroten en het clubgevoel versterken. Je schenkt immers aan clubleden, supporters of sympathisanten. Voor de club een extra reclamemiddel, voor jou een geweldig cadeau om te geven en voor de ontvanger een trots cadeau om te dragen of te gebruiken. Daarbij zijn het zeer betaalbare giften die een verjaardag, lidmaatschap, jubileum of andere feestelijke gelegenheid relatief eenvoudig en goedkoop maar wel erg bijzonder maken. Bij Traktatiecorner.nl is iedereen de ware kampioen.

De gepersonaliseerde verzorgingsgeschenken van Traktatiecorner.nl staan garant voor bijzondere momenten, want voor iedere sportliefhebber is er wel een uniek en persoonlijk geschenk denkbaar waarmee je verrast of verbaast. De verzorgingsartikelen zoals sport douche gels, shampoos, hair gels, deo's of blikjes lippenbalsem zijn gepersonaliseerd met logo, kleuren en naam van jouw sportclub en desgewenst voorzien van (bij-)naam van team of persoon. Exclusiever, unieker en persoonlijker kan Traktatiecorner.nl het niet maken.

Verenigingen kunnen de geschenkartikelen in kantine of clubhuis te koop aanbieden en daarmee de clubkas spekken of er goed doel aan verbinden. Uiteraard kunnen de producten ook worden gebruikt als medium om een evenement of toernooi aan te kondigen of om sponsors in het zonnetje te zetten.

Jij gaat voor de hoofdprijs?

Kijk dan op deze site naar de  gepersonaliseerde verzorgingsproducten van Traktatiecorner.nl

 

Scoren was nog nooit zo gemakkelijk!

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »