Unicorn gymtas met Stuff-Finder sleutelhanger en stickers

Artikelnummer: 2018441

Bij deze gymtas met naam en unicorn ontvang je een bijpassende sleutelhanger en 10 hoogwaardig bedrukte stickers. Deze stickers plak je op de sleutelhanger maar ook op alle andere voorwerpen die je graag terug wilt vinden bij verlies.

Op de stickers staan één voor jou unieke code en het internetadres via welke de vinder in contact kan komen met jou. De vinder geeft aan hoe en wanneer je contact kunt opnemen met hem of haar.

Vind je verloren voorwerpen terug, met een Stuff-Finder sleutelhanger en stickers zonder je persoonlijke gegevens openbaar te maken.

Handig voor erbij zijn de strijklabels die je met een strijkijzer gemakkelijk in je kleding aan kunt brengen.

Het mooie van dit systeem om verloren voorwerpen bij de eigenaar terug te bezorgen is, dat er geen abonnementskosten aan verbonden zijn! Je maakt gratis gratis gebruik van stuff-finder service om eigenaar en vinder snel met elkaar in contact te laten komen.

En waar je de stickers op kunt plakken? Op alles wat je kunt verliezen of per ongeluk ergens kunt laten liggen. Denk aan je telefoon, tablet, schooltas, hockeystick en andere sportspullen.

Je kunt trouwens met je hele gezin gebruik maken van de sleutelhangers en stickers met jullie unieke code. 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »