Stuff-Finder dog of cat tag met set stickers

Artikelnummer: 2018530

Tijdelijk geen verzendkosten!

Vind je hond of kat terug, met een Stuff-Finder tag zonder je persoonlijke gegevens openbaar te maken. Je ontvangt er ook nog stickers bij om op voorwerpen te plakken die je graag terug vind na verlies.

We passen de tag graag geheel naar wens aan. Dus een ander lettertype of zonder pootafdruk is geen probleem. Ook een andere kleine afbeelding is mogelijk. Geef je wensen aan bij de opmerkingen.

Op de tag en stickers staan één voor jou unieke code en het internetadres via welke de vinder in contact kan komen met jou. De vinder geeft aan hoe en wanneer je contact kunt opnemen met hem of haar.

Handig voor erbij zijn de strijklabels die je met een strijkijzer gemakkelijk in je kleding aan kunt brengen.

En waar je de stickers op kunt plakken? Op alles wat je kunt verliezen of per ongeluk ergens kunt laten liggen. Denk aan je telefoon, tablet, schooltas, hockeystick en andere sportspullen.

Je kunt trouwens met je hele gezin gebruik maken van de sleutelhangers en stickers met jullie unieke code. 

Het mooie van dit systeem om verloren voorwerpen bij de eigenaar terug te bezorgen is, dat er geen abonnementskosten aan verbonden zijn! Je maakt gratis gratis gebruik van stuff-finder service om eigenaar en vinder snel met elkaar in contact te laten komen.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »