Verzenden & retourneren

Verzenden


De verzendkosten bedragen binnen Nederland € 3,50 voor pakketpost en € 5,- voor pakketpost.  Bij bestellingen boven € 50,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening (binnen Nederland).
Alle artikelen worden binnen 7 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden bij TNT Post.
Heeft u de bestelling eerder nodig, dan kunt u via e-mail vragen of dit mogelijk is.
Mocht om een of andere reden aanbieding bij PostNl binnen 7 werkdagen niet mogelijk zijn, dan wordt per mail contact met u opgenomen.
Er wordt per e-mail een bevestiging van verzending naar u verzonden.
PostNl bezorgt in de regel de volgende dag, mits het afleveradres binnen Nederland is.
Alle pakketten zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is dan wordt u hiervan onmiddellijk van op de hoogte gebracht.


Retourneren
Traktatiecorner.nl doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, dan kunt u deze artikelen, in originele staat, binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling gratis retourneren.
Wij stellen het op prijs indien u hier voorafgaand via e-mail melding van maakt aan Traktatiecorner.nl.
Na ontvangst van de retourzending zal Traktatiecorner.nl het betaalde bedrag binnen 30 dagen terugstorten op uw bankrekening.
Als de kleur van een artikel dat u besteld heeft niet goed is, dan kunt u dit artikel altijd ruilen. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde portokosten.
Er wordt niet teruggenomen of geruild indien: de traktatie voorzien is van een bedrukking of persoonlijk is gemaakt.
Indien de klant een (deels) verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Traktatiecorner.nl zorgdragen voor het verzenden van de juiste artikelen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »